Zaterdag 16 en Zondag 17 maart 2024
Kermisexpo Lutjebroek Lustrum Editie

Gratis Entree

Kermisexpo Lutjebroek

Op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 zal voor de 5e keer een speciale lustrum editie Kermisexpo Lutjebroek gehouden worden. Juist vanwege deze lustrum editie en tevens voorlopig laatste editie hebben de organisatoren Marcel en Michel er werkelijk alles aan gedaan om de meeste exclusieve maar ook de grootste neer te zetten, ze verwachten  weer nieuwe exposanten naast de al eerder aanwezige exposanten die weer met nieuwe attracties komen. 

Lustrum, Laatste en Ontstaan

De modelbouw en met name de kermismodelbouw groeit enorm de laatste jaren, dat merken we aan o.a. de snelheid waar men zich inschrijft voor Lutjebroek maar ook als we zelf op een expo of hobbybeurs staan, de vraag en intresse van bezoekers groeit. Het is als bezoeker ook eorm indrukwekkend als je zoveel attracties, kramen, transporten en woonwagens bij elkaar in het klein ziet. Het draait allemaal zoals de echte attracties dat ook doen, zelfs de verlichting, geluiden en bijbehorende transporten en woonwagens maken het helemaal compleet. 

De kermissen die de exposanten tentoonstellen zijn vrijwel allemaal zelf gemaakt, de een via een bouwpakket/faller en andere met een 3D printer, weer andere solderen veel electronica en natuurlijk mogen de Lego, Knex en Fischertechnik kermis zaken zeker niet ontbreken, hierachter schuilt een wereld vol passie en liefde voor de kermis. De kermisexpo is net als de echte kermis, voor iedereen toegankelijk, jong oud, kinderen, opa's en oma's, hobbyisten, kermisfreaks, exploitanten en geintreseerde. 

Speciale opening zal gehouden worden op zaterdag 16 maart en vericht worden door Atze J. Lubach-Koers, voorzitter Bovak Nationale Bond van Kermisbedrijfshouders.

Komt u ook? Entree is gratis!!!