Jaarmix

Aan het einde van ieder jaar maken we met groot plezier de jaarmix In Da Mix. De jaarmixen bevatten uitsluitend de grootste hits van dat betreffende jaar en dat binnen een 1 uur tijd. De jaarmixen zijn doorgaans te horen op de regionale radio en tv zender Weeff maar worden op meerdere stations in Nederland uitgezonden.

Meestal rond september/oktober worden de ingrienten/tracks van het afgelopen jaar in kaart gebracht en verzamelt. Eind november begin december worden alle tracks gecontrolleerd op kwaliteit en word tevens de BPM uitgerekent, dit geeft een aardig beeld in welke volgorde de tracks mogelijk gezet worden. Daarna zullen de tracks stuk voor stuk strak getrokken worden, het zogenoemde warpen van de audio tracks, vervolgens worden er diversen samples, drums, beats ect verzamelt en kan er een begin gemaakt worden aan de jaarmix.

Er word grootdeels gewerkt met Ableton Live, een Icon Qcon Pro Mdi Daw mixer en controller, Computer, diversen soundprocessors waar onder equlizer, Comprosser Limiter ect.

Luister en of download hier het jaar 2019 In Da Mix

Luister en of download hier het jaar 2020 In Da Mix

Luister en of download hier het jaar 2021 In Da Mix

Luister en of download hier het jaar 2022 In Da Mix