SlamJam

Welkom op de website van de vrijdagavond programmering van Team FM HITS. U vind hier allerlei informatie over de uitzendingen en andere leuke weetjes. 

De vrijdagavond word afgetrapt met het programma Slamjam, niet te verwarren met SLAM radio staion. Marcel is sinds zijn jeugd al gek van de radio, daarom was het ook niet verwonderlijk dat hij samen met vrienden op jonge leeftijd al te horen was op hun eigen opgerichte radio piraten station Baseline FM, deze in de jaren 80 en 90 enorm populair was in Noord Holland. Daarna was Marcel te beluisteren op de lokale omroep Westfriesland Radio met het dance classics in het programma SlamJam.

Na het bereiken van de 2e plaats tijdens de DJ wedstrijden van Noord-Holland, met in de jury Gijs Staverman, Chiel van Praag en Wim Kuin, draaide Marcel daarnaast regelmatig mee met de Drive in Shows van Discovery Sound & Vision en werd daardoor ingezet bij Veronica Drive In, Radio10, 538, Hitkrant, Malibu Party en dat gepaard met vele bekende artiesten zoals 2 Brothers on the 4th floor, T-Spoon, Froukje de Both, Danny Rook ect zie foto's in album. 


De laatste jaren is Marcel bezig met het maken van de jaarmixen en terug keer op de radio en dat is dubbel gelukt. Dankzij de samenwerking met Team Fm Hits is Marcel wekelijks te beluisteren met zijn oude programma SlamJam en ook zijn mixen zijn daar te beluisteren. Na Slamjam komt Michiel Hoogland, maatje van Marcel met het programma de Goud en Nieuw Show tussen 20:00 uur en 22:00

Slamjam  op Facebook: facebook.com/TeamFmHits