SlamJam

Welkom op de website van Marcel Deen en zijn programma Slamjam, u vind hier allerlei informatie over de uitzendingen en andere leuke weetjes. Mist u iets? Laat het ons weten.
Marcel is sinds zijn jeugd al gek van de radio, daarom was het ook niet verwonderlijk dat hij samen met vrienden op jonge leeftijd al te horen was op hun eigen opgerichte radio piraten station Baseline FM, deze in de jaren 80 en 90 enorm populair was in Noord Holland. Daarna was Marcel te beluisteren op de lokale omroep Westfriesland Radio met het dance classics in het programma SlamJam.

Na het bereiken van de 2e plaats tijdens de DJ wedstrijden van Noord-Holland, met in de jury Gijs Staverman, Chiel van Praag en Wim Kuin, draaide Marcel daarnaast regelmatig mee met de Drive in Shows van Discovery Sound & Vision en werd daardoor ingezet bij Veronica Drive In, Radio10, 538, Hitkrant, Malibu Party en dat gepaard met vele bekende artiesten zoals 2 Brothers on the 4th floor, T-Spoon, Froukje de Both, Danny Rook ect zie foto's in album. 


De laatste jaren is Marcel bezig met het maken en mixen en het terug keren op de radio, en dat is dubbel gelukt. Dankzij de samenwerking met Team FM is Marcel wekelijks te beluisteren met zijn oude programma SlamJam en ook zijn mixen zijn daar te horen onder het radio item Mixmoments (kunt u hier terug beluisteren). Programma Slamjam draait voornamelijk dance classics en top hits uit de jaren 80 en 90! Jaarlijks maakt Marcel nog een 1 uur durende jaarmix met daarin de grootste hits van dat jaar en produceert hij vele jingles en geluidseffecten voor de radio, commercials, kermis stands en attracties. 

 

Binnenkort zal de vrijdag aangevuld worden met extra radio programmas waar onder een programma met Michiel Hoogland.